• NewbodyFamily

Tillsammans skapar vi minnen för livet

Göteborg har fantastiska förutsättningar för att ni ska få en lyckad skolresa. Åk till staden med många häftiga upplevelser; välj bland fartfyllda aktiviteter, bo centralt och shoppa loss i centrum. Skolresan jobbar för att göra er resa så enkel och smidigt som möjligt! Därav deras färdiga paket med boende, aktiviteter, måltider och lokaltrafik! Dem tar hand om bokning och kommunikation med de olika parterna. Biljetter och information skickas hem till ansvarig en vecka innan ankomsten till Göteborg.

I deras paket ingår alltid Liseberg, Universeum och en rundtur med Paddanbåtarna. Utöver detta samarbetar dem med Göteborgs roligaste och populäraste aktiviteter som kan bokas som tillval. Det ingår ett antal tillvalsaktiviteter i deras flerdagarspaket. Skolresan rekommenderar Prison Island och Laserdome för er som gillar fart och fläkt! För er som gillar lugnare aktiviteter har dem den populära äventyrsgolfen i Slottsskogen och flera fantastiska museer som staden har att erbjuda!

Skolresan har även har fyra boendekategorier; vandrarhem, stuga, hotell och hotell+. Dem är måna om att ni bor bra när ni är på plats. Ni kan välja bland lyxiga hotell som Gothia Towers och Comfort Hotel Göteborg eller bland mysiga vandrarhem som Lisebergsbyn Kärralund och STF Göteborgs City vandrarhem. Varje grupp tilldelas 3-4 bäddsrum. Enkel- och dubbelrum kan ni lägga till mot en avgift. Frukost ingår såklart alltid i samtliga kategorier! Samtliga boenden ligger centralt med god kommunikation.


Äta måste ni göra! Skolresan erbjuder alltid en måltid per dag i våra paket. Dem har avtal med flera restauranger i stan, allt från pizza till bufféer av olika slag. Dem bokar in er på den restaurangen som passar ert schema bäst. På Liseberg får ni en måltidskupong som kan användas i hela parken.

Skolresans 2-dagarspaket ligger fr. 1145 kr och kan se ut på följande sätt:

2-dagarspaket Dag 1: Ankomst till Göteborg 10.20 Paddan 13.00 Liseberg + måltidskupong

Dag 2: 10.00 Universeum 12.00 Lunch: Universeums Kafé 13.30 Prison Island Hemresa (Obs! Dessa tider kan ändras under schemaläggningen)

Vill ni åka alla attraktioner på Liseberg? Då kan ni köpa åkpasset för ett bättre pris genom Skolresan! För mer information gällande priser kika in på vår hemsida www.skolresan.se0 kommentarer
Instagram: Newbodyab
Prenumerera på Bloggen
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2023 by Newbody AB