• NewbodyFamily

”Låt mig gissa, du är på fotboll igen?"

För nio år sedan fick jag upp ögonen för det här med blogg. För nio år sedan startade jag det som idag är en av Sveriges största fotbollsbloggar. Vem hade kunnat tro det?

Min passion för föreningsliv och fotboll startade väldigt tidigt. Jag blev fotbollstränare i min moderförening när jag var 18 år och sedan dess har jag fortsatt att engagera mig i föreningslivet i olika former.


Men så för nio år sedan avslutade jag min tränarsejour i BK Häcken och bestämde mig för att ta en liten paus från tränarrollen. Jag kunde dock inte hålla mig borta från fotbollen utan jag minns hur jag åkte runt och kollade på massvis med matcher.


Startskotten för bloggen var när min vän som inte är ett dugg intresserad av fotboll ringde mig när jag stod och tittade på en match. Han sade något i stil med:

”Låt mig gissa, du är på fotboll igen? Du kan väl åtminstone börja skriva om det så att jag kan få en liten större inblick i fotbollen och din passion”

Sagt och gjort, jag började skriva om dom matcherna som jag tittade på med syfte att uppdatera min vän samt dokumentera min ”vardag”. Vem hade kunnat tro att bloggen skulle bli en av Sveriges största fotbollsbloggar? Inte jag, i alla fall.

Men nu står jag här, nio år senare, med flera tusen matcher i bagaget och jobbar med bloggen och min passion på heltid. Visst är det fantastiskt?Dom senaste tre åren har bloggen tagit enorma kliv och gått från den lokala fotbollsbloggen till att fånga ungdomsfotbollen i hela Sverige. Bloggen slår rekord efter rekord när det gäller besökare på sajten och följarantalet på sociala medier.


I takt med att bloggen vuxit genom åren så har intresset från samarbetspartners ökat. Dessa fantastiska aktörer är en viktig faktor i framgången och det hade inte varit möjligt utan dom.

Därför är jag oerhört glad över att Newbody AB är ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se. Vi är som gjorda för varandra och det här samarbetet kommer att göra så att bloggen tar ytterligare kliv och arbetet har redan startat.


Vi har bland annat tagit in en till skribent som kommer att hårdbevaka ungdomsfotbollen i Skåne samt släppt dom turneringarna vi kommer att besöka i år. Många nya turneringar i år vilket känns väldigt spännande så är du nyfiken på vilka turneringar vi kommer att bevaka under året så tveka inte att gå in på Ungdomsfotboll.se för att läsa mer.


Avslutningsvis vill jag bara säga att folk tycker för mycket, lyssna på dig själv och arbeta hårt. Hade jag lyssnat på folk så hade jag aldrig startat Ungdomsfotboll.se och hade jag lyssnat på folk så hade inte bloggen varit så stor som den är idag. Låt aldrig någon trampa på dina drömmar eller din passion.


Vi ses på fotbollsplanerna runt om i Sverige. Kärlek!


0 kommentarer
Instagram: Newbodyab
Prenumerera på Bloggen
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2023 by Newbody AB